ENERGETIKAI TESTKEZELÉSEK 

 

A testünk mindent érzékelő, mindent felvevő és tároló antenna. A testünkben tárolunk traumákat, sérüléseket, bevésődéseket, energiablokkokat, ítéleteket, bírálatokat, amelyeket lehetőségünk van feloldani különböző kezelésekkel, terápiákkal, segítő módszerekkel. Ha feloldjuk a testünkből a tárolt blokkokat éberebbek lehetünk a testünk jelzéseire és nem kell megvárni ameddig betegséggel, rossz közérzettel jelzi, hogy nem foglalkozunk vele. Te szoktál a testedre odafigyelni? Meghallod mit akar üzenni neked?  Mi kellene ahhoz, hogy egészséges, és tudatosabb, könnyedebb kapcsolatod legyen a testeddel? A kezelések több szinten hatnak, testre-lélekre-tudatra. Nagy segítség és hozzájárulás lehet a tudatosságunk fejlesztésében is az életünk minden területén, beleértve párkapcsolat, pénz, munka, kreativitás, önmagunkkal való jobb kapcsolat kialakításában stb...végtelen lehetőségeknek adva teret. 

 

Az alábbi testkezelésekkel lehetek hozzájárulás neked és a testednek, ezáltal a közérzetednek, lelkednek, éberségednek, és mindennek amit választasz, amit megengedsz, befogadsz :)

A testkezelések masszázságyon, ruhában történnek, fekve, amennyiben ez kényelmetlen számodra ülve is lehetséges. Nincs arra szükség, hogy koncentrálj, hogy meditálj, csak megengedésben lenni azzal amit választottál.

 

Mátrix energetikai elemekkel, az általam kifejlesztett Tiszta Tudattal való belső átalakítás technikával és facillitáló kérdésekkel valamint access bars testkezelésekkel kombinált komplex önfejlesztő, tudatosságnövelő terápiás foglalkozás. 

Milyen csodás kalandjaid lehetnek önmagad megismerésében? Milyen hozzájárulás lehetek neked ebben? 

 

MÁTRIX ENERGETIKA:

A mátrix energetika a kvantum fizika elveit használva, a kvantum energiával dolgozik, felhasználva a körülöttünk lévő energiateret a gyógyításhoz, a félelmek elengedésére, blokkok oldására. 

 

A BENNÜNK LÉVŐ TISZTA TUDAT  EREJÉVEL TÖRTÉNŐ BELSŐ ÁTALAKULÁS TECHNIKÁJA

Ez az általam kifejlesztett  módszer egy egyszerű és nagyszerű, öngyógyító, önfejlesztő, önismeretet támogató technika, amely segít az általunk vágyott életet megteremteni, önmagunkat megsimerni, önelfogadást, önbizalmat növelni. Megtapasztalhatjuk, megtudhatjuk hogy mindaz amire vágyunk összhangban van-e az érzelmeinkkel, a belső világunkkal, rálátást ad a rejtett blokkokra hitrendszerekre amik befolyásolják az életünket, hozzájárulva ezek oldásához. 

 

ACCESS BARS

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami korlátoz abban, hogy megtapasztalj egy lazább és könnyedebb életet?  Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, másoktól átvett és berögzített gondolatmintákat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, amiket életek során eltároltál, és akadályként vannak jelen az életedben. Lehetőséged van elengedi ezeket, amennyi neked kényelmes, amennyit hajlandó vagy megengedni magadnak.  Minden Bars kezelés több ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik, pl.: pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, öregedés, kommunikáció, gyógyítás, öröm, szomorúság, béke és nyugalom, stb. Lehetőség, hogy belelazulj a változásba :) 

Hajlandó vagy megengedni magadnak a változást?

Gyerekek számára tanulási képességek javítására, figyelemzavar, autizmus, kedélyállapot javítására is alkalmas testkezelés.

 

MTVSS                          

Ez a kézrátételes testkezelés sokoldalú és számtalan területre ható. Energetizálja az immunrendszert, stimulálja a nyirokrendszert, rugalmasabbá teszi az izületeket, segít kioldani a fájdalmat, a korlátokat, betegségeket. Segíti a test méregtelenítését.

Őszi-téli időszakban különösen ajánlott az immunrendszerre gyakorolt jótékony hatása miatt.

 

Helyzeti FepaSop

Ez a kézrátételes segit feloldani a testből a sorvasztó, paralizáló, megbénító, összezsugorító, pusztító beakadásokat, amelyek hatással vannak a testünkre és az életünk összes területére.

 

Allergia, autoimmun, ellenállások feloldása

Allergiásoknak, autoimmunk problémákkal küzködőknek nyújt egy lehetséges testkezelést, amely segít kioldani a testből az allergiát, autoimmun folyamatokat okozó beakadásokat, blokkokat, berögzített mintákat, segít feloldani azokat a programokat és nézőpontokat amelyekkel ellenállunk a valóságnak és minden olyan külső tényezőknek, amelyeket nem vagyunk hajlandóak befogadni, beengedni az életükbe, ezzel kizárva a hozzájárulást, az egyéb lehetőségek megélését.

 

Kauzális Bebörtönzések

Karmikus terhek feloldása, eltörlése, ok-okozati összefüggések feloldása a testből és ezen keresztül a lélekből. 

 

Párkapcsolati és szexuális blokkok oldása testkezélés

A megtestesülés öröme testkezelés

Egyéb testkezelések

 

 

Mi egyéb lehetséges? Mi lehet ennél is jobb? Mit vagy hajlandó befogadni és megengedni magadnak?  Milyen csodás hozzájárulás lehet ez az testednek-lelkednek, az életednek? Mi minden lehetséges amit még elképzelni sem tudsz? :) 

Elérhetőségek:

Email: horvathbobe.trening@gmail.com

https://www.facebook.com/horvath.erzsebet.39

https://www.facebook.com/onismeretfejlesztes/

Telefon: 0036703426441

 

 

A testkezelések ára: 50 euro / alkalom

 

Skype-os illetve személyes konzultációk öngyógyító technikákkal és facilitáló kérdésekkel:

30 euro/alkalom

Skype elérhetőség: horvibobe