A BENNÜNK LÉVŐ FÉRFI ÉS NŐI OLDAL MEGGYÓGYÍTÁSA MEDITÁCIÓVAL

2015.10.14 16:30

 

Mint észrevettétek, egyre többen panaszkodnak a férfi és nő oldalról, hogy nem találnak megfelelő párt maguknak, mert felcserélődtek a nemi szerepek, így sokan identitászavarral küzdenek, sérüléseket hordoznak önmagukban és kudarcokat előző kapcsolataikból. Sokan nem tudják, hogy ahogy a vallások létrejöttét, így a férfiak és nők közti ellentétek gerjesztése, megosztása is azokat a elveket szolgálják, azt az energiát szolgálják amelynek a célja az emberek közti ellentétek fenntartása (szándékosan nem írok erről többet, mert nem az a lényeg, hogy itt és most elkezdjünk filozofálni, hogy ki kezdte, és ki a hibás). Mivel elég sok párkapcsolati problémával találkozom manapság, pár évvel ezelőtt én is ilyen problémákkal küszködtem, mára sikerült egy egészséges és harmonikus párkapcsolatban élnem. Ezt a folyamatot nagyon sok fájdalom, szenvedés, felismerés előzte meg, de mára én is tudom, hogy minden értem volt, hiszen így ráléptem az önismeret útjára, feladtam a jászmáimat, és szépen sorjában teszem le a hit és hiedelemrendszereimet a párkapcsolatok terén is. Ezzel a témával kapcsolat könyvekből Dunát lehet rekeszteni :). Vannak köztük hasznos, és kevés hasznosak, ezek hasznos mivoltát a különbözőségünk határozza meg, kinek melyik vált be jobban. A két nem közti folyamatos "harc" és egymásnak való "nem szándékos" fájdalom okozásnak, a régmúlt, fel nem dolgozott sérelmek, más kapcsolatból eredő meg nem bocsájtott sérülések, kudarcélmények, hit és hiedelemrendszerek nem engedik sokszor hogy egy-egy következő kapcsolatban megéljük önmagunkat, mert tele vagyunk félelemmel, bizalmatlansággal, haraggal és számtalan olyan érzelemmel amelyek akadályozzák, hogy boldogok legyünk! Igen...mi vagyunk saját boldogságunk vagy boldogtalanságunk okozói és rajtunk múlik melyiket részesítjük előnyben, felelősséget vállalva önmagunkért, és lelki sérüléseink feldolgozásáért.

A következő meditáció ebben segíthet, hogy letegyük mindezt, ezért ez itt és most rendhagyó módon mindkét nemnek szól, külön-külön és egyben is használva, hiszen mindkét nemben sérült az idők folyamán a férfi és női aspektus is. 

 

Arra kérlek (légy akár férfi akár nő), hogy szánj magadra egy kis időt, és biztosíts magadnak egy fél órát amikor oda tudsz figyelni önmagadra, csendesedj el, vegyél pár mély lélegzetet (orron be, szájon ki) és fújd ki minden feszültséget magadból. Tudnod kell, hogy ahogy a hasonló meditációkhoz amelyeket eddig is megírtam, megírtunk, hogy a szándék a lényeg, mert a szándékod kinyilatkoztatásával megtörténik mindaz az energetikai változás amely miatt ezt megcsinálod.

Kérd meg a személyes szellemi vezetőidet (vagy Univerzumot, vagy felső énjét, Istent kinek hite szerint) hogy legyen jelen e folyamatban, és segítség elő az elengedéseidet, gyógyulásodat. Amint ezzel megvagy akkor kérd meg azokat a férfiakat és nőket (teljesen mindegy milyen nemű vagy te) és mind olyan személyeket (legyen az apa, anya, testvér, barát szóval mindenki) akik valaha megsértették, megbántották, meggyalázták és fájdalmat okoztak mind a női mind a férfi aspektusodnak. Kérheted azt hogy az előző életeid ilyen személyei is legyenek, valamit az elhunytak lelke akik ebben a folyamatban érintettek. Amennyiben ez megtörtént akkor kérd meg a szellemi vezetőidet, hogy vágják el közted és közöttük mindazokat a kötelékeket, amelyek nem szolgálják a fejlődéseteket, és amelyen keresztül folyamatosan megy, szivárog vagy viszik az energiádat, anélkül, hogy tudatában lennél, hogy ez történik. Tehát kérd őket, hogy vágják el ezeket a kötelékeket, amelyekre már nincs szükséged (bízz abban, hogy ezt meg is teszik, mert valóban megteszik), valamit ezzel együtt semmisítsék meg a köztetek lévő lejárt karmikus vagy egyéb lélekszerződéseket, vagy ha nem lehetséges akkor  kegyelembe, és felgyorsítva lejátszhasd. Kérd meg a jelenlévőket, hogy minden amire már nincs szükségük és ami veled kapcsolatos, bármit amit elvettek tőled érzelmileg és nem az övéké azt tegyék vissza a köztetek lévő nagy kehelybe. Amennyiben mindenki ezt megtette, kérd meg a vezetőket, hogy ezeket a csomagokat, tisztítsák meg, gyógyítsák meg és amire már nincs szükséged oldják fel, ami pedig a te részed, és szükséged van rá (mondjuk, hogy teljesen egységben légy önmagaddal) akkor azokat letisztítva, meggyógyítva építsd be újra a szívcsakrádba, lelkedbe. Amikor úgy érzed a folyamat befejeződött, te is tedd ugyan azt, hogy elengeded, beleteszed a kehelybe, mindazokat a hit és hiedelem rendszereidet önmagad és a párkapcsolataidról, valamint a férfiak és nőkkel kapcsolatos negatív gondolataidat, az érzelmi csomagokat, batyukat amelyek húznak, vagy akadályoznak abban, hogy egészséges, teljes, boldog nő vagy férfi légy a sérüléseid, fájdalmaid nélkül, tehát ezek a csomagokat amelyek már nem szolgálnak téged, tedd be a kehelybe és kérd meg a vezetőidet, hogy tisztítsák meg, gyógyítsák meg, és amennyiben valakinek a meghívottak közül szüksége van valamelyik részére, amely  nálad maradt, úgy mond meg nekik, hogy kivehetik a kehelyből. Vizsgáld meg, maradt-e nálad még valami, amennyiben készen vagy, úgy adj lehetőséget, hogy aki szeretne személyesen bocsánatot kérni az megtehesse, vagy átadhassa személyes üzenetét. Amikor ez megtörtént, köszönd meg mindenkinek aki ott volt, és segítette a te elengedési és gyógyulási folyamatodat, és engedd el őket a legnagyobb szereteteddel. 

Most pedig kérd meg a vezetőidet, hogy itt és most tisztítsák meg a férfi és női oldaladat mindent fennmaradó sérüléstől, és fájdalomtól, tegyen elfogadóvá, toleránssá önmagad aspektusaival szemben, hogy együttműködve képes és kész legyél a meglévő párkapcsolatodban a nyugalomra, harmóniára, boldogságra, ha pedig nem vagy párkapcsolatban, segítse neked elő egy új harmonikus párkapcsolat megtalálásában, letéve a saját hit és hiedelemrendszereidet a férfi és nő oldallal kapcsolatban. Várj pár perced, ameddig energetikailag megtörténik az elengedés, oldás, szinkronizálás. Jelentsd ki hogy mire vágysz, mi legyen az amely az elengedések helyére be szeretnél építeni. Amikor ezzel készen vagy, köszönd meg a szellemi vezetőidnek hogy jelen voltak, és segítették ezt folyamatot, majd szépen lassan nyisd ki a szemed, mozgasd meg végtagjaidat.

Egészségünkre :)

Horváth Erzsébet & Gárdi Mariann

www.mediafire.com/listen/sqd59v5g0pb2r9a/A+N%C3%B6i+-+F%C3%A9rfi+r%C3%A9szeink+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa+gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%A1sa.mp3