A REZGÉSEKRŐL...

2015.10.15 11:17

Ebben a fizikai valóságban amelyben élünk, a testünk kibocsájt rezgéseket ha úgy tetszik elektromágneses impulzusokat (agy, szív). Az utóbbi időben tudósok rájöttek, hogy a szív elektromágneses tere nagyobb mint az agyé. Miért fontos ez? A spiritualitással foglalkozók tudják, hogy a szívcsakra gyógyító, átalakító tere hatalma, a szív teremtőtere, az érzelmek és a szeretet tere, hatalmas az átalakító ereje. Minél tisztább, harmonikusabban működik a szívcsakra annál erőteljesebb a lehetősége annak, hogy a szív teremtőteréből éljük az életünket, és képesek legyünk megbocsájtásra, elfogadásra, együttműködésre, szeretetre, gyógyításra, alázatra.

Az általunk kibocsájtott rezgések teljesen más szinteken közvetítenek üzeneteket a külvilág felé mint a cselekedeteink, gondolataink.

És ezek a rezgések minősége vonzza magához azt, ami történik velünk.

 

Az alacsony rezgésű energiák megbetegítenek, ezek a düh, a harag, gyűlölet, irigység, erőszakosság, félelem, utálat, megvetés, önbüntetés, hibás hitrendszerek stb...

Ez a fajta frekvencia hasonló rezgéseket vonzanak be az életünkbe, még több gyűlölködő, negatív embert, eseményt vagy még több olyan történést, amely okot adhat haragra.

Ilyen lehet pl. olyan helyzet, amikor tudat alatt haragszunk a gazdagokra, mert vannak olyan értékítéleteink, tapasztalataink, belénk vésődött minták amelyek közvetítik az üzeneteinket.

Ilyen esetben bevonzunk olyan embert, szomszédot, barátot, akivel azonos rezgésszinten tovább lehet szidni, gyűlölködni, megvetni a gazdagokat, fel nem ismerve, hogy közben titokban, tudat alatt mi is vágyunk arra a gazdagságra, de nem fogjuk megkapni, mert a gazdagságunk akadálya a saját gondolkodásunk, rezgéseink lesznek.

A másik lehetséges része, hogy olyan munkahelyre megyünk ahol körülöttünk mindenki gazdagabb, netán még könnyen is szerez pénzt, és lehet nem is tisztességesen és akkor az elme, az egó vállon veregetheti magát, hogy na ugye megmondtam, hogy a gazdagok ilyenek meg olyanok stb...

Amikor elindul az ember az önismeret útján akkor ezekkel szembe fog találkozni, hiszen az útja önmagán keresztül vezet és az önismeret lényege, hogy felismerd, hogy működik az elméd, egód,, tudatalattid az érzelmeid, milyen mintákat követsz, milyen hitrendszereid vannak.

 

Ezzel szemben, amikor felismered önmagad „árnyék” tulajdonságait és személyiséged mozgatórugóit, lehetőséged van ezeket feloldani, megérteni, elhagyni. Minél több felszedett lelki batyut leteszel annál magasabb lesz a rezgésszinted. Ez a célod, a megtapasztalásaid lényege.

 

EMELD A REZGÉSSZINTED!

Teljesen mindegy, hogy testi szinten kezded el a méregtelenítési folyamatodat, akár életmódváltással, sporttal, jógával, étrend változással, mert a testi változást, átalakulást követi a lélek. És fordítva! Teljesen mindegy hogy kintről befelé indulsz el vagy bentről kifele mert a változás követi azt!

Csak csináld!

Amikor lelki szinten kezded a rezgésszint emelést, a tested is tisztulni fog, néha nem a legkellemesebb módon (hányás, hasmenés, kiütések, rövid távú fájdalom, egy-egy testrészben, oda rakódik le a lélekemlék, fejfájás, vagy bármilyen szokatlan tünet.

Persze átmenetileg biztos, hogy vizsgázni fogsz, az egód visszaránt, hisztizik és toporzékol, ilyenkor muszáj beszélned vele, mint egy 3 éves gyerekkel. Mert kb. ott tart, olyanok is az igényei és azért megtesz mindent, hogy megkapja és ha veszélyeztetve van a komfort zónája, hogy nem táplálod már energiával a játszmáját akkor megint jön a hiszti, a visszarángatás, mert fél, hogy nem gondoskodnak róla.

Láttál már felnőtt embert hisztizni és toporzékolni, tombolni és úgy viselkedni mint egy kisgyereket? Na ő az Ego!

A spirituális tévhitekkel ellentétben az egót nem elpusztítani kell, hanem megérteni, megszelídíteni, megbarátkozni vele és a saját oldalunkra állítani.

Beszélgess vele...

Én meg szoktam szólítani! Kedves Ego! Kérlek, segíts abban, hogy ezt a változást könnyedén, egyszerűen véghez vigyem! Meg kell értened, hogy hosszútávon ez mindkettőnknek nagyon jó lesz! Segíts, hogy az erőddel, kitartásoddal ezt a célt elérjük...stb. Segíts nekem! Köszönöm neked! Hála!

Valahogy így, vagy a számodra legintuitívebb módon.

Meglátod ez célravezetőbb mint harcolni vele és energiával duzzasztani, pumpálni belé, hogy aztán lásd ahogy ő győz! Hidd el a kedvesség, a szeretnek, a kedves bánásmódnak az EGO sem tud ellenállni.

És ezzel is máris emeltél a saját rezgésszinteden, a tudatosságoddal, és közelebb kerültél egy lépéssel ahhoz a szinthez ahol a teremtést játékos, könnyed és örömteli.

A rezgésszint emelésnek lelki szinten számos lehetősége van. Minél többet foglalkozol önmagaddal, és oldod fel a saját korlátozó hitrendszereidet, félelmeidet, fájdalmas lélekmegtapasztalásaidat, a tudat alattid feltárásával, gyermekkori léleksérüléseidet, megbocsájtani való dolgaidat (önmagad és mások iránt), előző életek tisztítását, karmikus leckék feloldását szépen fokozatosan emeled a lelked rezgését, és a test követi a tisztulást. Mindegy milyen módszerrel csinálod (pszichológiai, alternatív, spirituális, pszichodráma, pszichoterápia, kineziológia, családállítás, mátrix energetika, kvantumszinkronizáció, theta healing, önsegítő könyvek bármi) a lényeg, hogy CSINÁLD!

Hiszen odafent a „Mennyország” nevű dimenzióban csettintésre mennek a dolgok. Miért van ez, hogy a manifesztáció, a megnyilvánulás a fizikai szinten sokkal gyorsabb annak, aki magas rezgésszinten van?

A legmagasabb szférák magas rezgése és a szándékok tisztasága miatt!

Minél magasabb a rezgésszinted, annál jobban kell figyelned a gondolataidra, érzéseidre és arra amit meg akarsz teremteni, mert ott pik-pak megteremtődik minden, és utána pisloghatsz, hogy „Mi a fene ez? Hogy lehet ezt visszacsinálni? Én nem ilyen lovat akartam!”

Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk azzal, amire vágyunk, amit szeretnénk mert bizonyos ismeretek hiányában, mint pl. a rosszul megfogalmazott szándékok többnyire  csúnya, morbid és vicces teremtéseket szülnek.

Amikor kiadsz egy szándékot, hogy a sok túlfeszített munkahét után végre pihenésre vágysz, nem biztos, hogy abban a formában érkezik hozzád, amire gondoltál, vagy képzeltél. Mert néha a pihenés egy jó kis náthával is érkezhet, és néha kibicsaklott bokával, lábtöréssel, vagy egyéb pihenésre kényszerítő furcsaságokkal mint az átmeneti munkahely hiánya és hasonló fincsiségek.

Nagyon-nagyon ritkán érkezik egy wellness hétvége formájában, vagy egy Hawaii utazás képében, lehetőségként. És ennek valószínűsége a gondolkodásunk, a hitrendszereink, félelmeink, önszabotáló programok, azaz az alacsony rezgő megéléseink miatt van. Egy magasabb rezgésszinten élő személy hitrendszerében, tehát pozitív hittel és tudatossággal teli személy életében igenis, valós lehetőségként jelenik meg egy egzotikus út, mert már ismeri az Univerzum azon törvényeit, mint a vonzás, a minden lehetséges a bőség és bizonyosság törvénye, a szinkronicitás elve. 

Egy alacsonyabb rezgésszinten lévő ember, aki még nincs tisztában önmagával, a tudatalattija működésével, a vonzás törvényeivel el sem tudja képzelni azt, hogy a „vakszerencse” vagy a „véletlen” ami nem is annyira véletlen rámosolyoghat, és az Univerzum létrehoz neki egy utazást. Mert vagy abban hisz, hogy ő szegény, hogy ő nem érdemli meg, hogy egyébként is honnan, hiszen lottót sem adott fel, és különben sem mehetne el, mert háztartás, munka, és különben sem tudja, kire hagyná a macskát, tengeri sünt vagy akármit de legfőképpen a KOMFORT ZÓNÁJÁT NEM!

Hiszen ott érzi magát biztonságban, ami illúzió, annak ellenére, hogy boldogtalan és szenved!

És addig marad így ameddig nem fáj eléggé, hogy változtasson. És olyankor ránéz arra aki már a kerítésen kívül van, hogy bezzeg milyen mázlista (irigység, megvetés=alacsony rezgésszint).

Csináld utána! Ha nem utána akkor alakíts ki egy saját utat amellyel oda juthatsz ahova ő, vagy még messzebbre és már együtt örömködhetsz a sikerén (öröm=magas rezgésszint) és ez az érzés még több örömöt, vagy örülni való dolgot hoz be az életedbe. És ha még hálás is tudsz lenni, hogy bátorságodnak köszönhetően (hála=magasabb rezgésszint) kiléptél a komfort zónádból, még több olyan dolog jön az életedben amiért hálás lehetsz! EZ TÖRVÉNY!

Nagyon jó az a mondat amit minap olvastam: „a pénz az örömhöz jön, de a pénzt nem követi öröm”. Hiszen hiába van pénzem, az nem mindig garancia rá, hogy boldog is vagyok. De ha örömteli és boldog vagyok az örömteli apró dolgoktól óhatatlanul kezdi ezt követni az anyagi bőség.

Keress valamit az életedbe, amiben örömöd leled, nem kell nagy dolgokra gondolni. Rajzolj, fess, kreatívkodj, beszélgess másokkal, fuss, sportolj, énekelj, foglalkozz a lelkeddel, csinálj bármit amiben az örömödet leled és meglátod mennyi-mennyi örömteli dolog érkezik az életedbe!

Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Ja a komfortzónád egyik határlécét?

Feszegesd a határaidat....

 

Emeld a rezgésszinted....

 

Ez a kulcsa a sikeres teremtésednek!