A VÁLTOZÁS ÉRZÉKELÉSE

2015.10.14 16:16

 

 

Valami történik....egyre többen érzékelik...az életükben, a környezetükben...ebben az évben egyre intenzivebben fogjuk ezek a dolgokat érzékelni, a cél megőrizni a lelkünkben és a testünkben a stabilitást.

Lehet, hogy lesznek borulások, érzelmi hullámzások, izlés és gondolkodásbeli változások de ezek jók és ezek minket szolgálnak, még ha nem is látjuk most a lényeget, az értelmét. Ebben a változás történetben érdemes elhagyni mindent ami nem a céljainkat és a változásunkat szolgálja, ha mi nem hagyjuk el, akkor úgyis valahogyan letesszük ezeket, hiszen amikor meghoztuk a döntést ,hogy itt és most élünk, részesei vagyunk a változásnak, és rábolíntottunk a fény, vagy önmegismerés útjára, a szellemi vezetők és segítők  segítenek nekünk azokban a dolgokban amelyekben magunktól nem mernénk elhagyni, mert túl fájdalmas. A döntés megszületett...vannak hezitálók...ők is megkapják a jeleket, sokáig lesz még erre lehetőség.

A csoportok és közösségek szerepe ezekben az időszakokban nagyon fontos, mert együtt egymás energiái és segítsége többszöröződik és erőteljesebb a segítségnyújtás.

 

Az elkövetkezendő időkben sokuknak sokféle döntést kell hozniuk, vannak akik már megtették, és érzik a szívükben, hogy jó döntést hoztak..

Mert valami felemelkedett jön...ezen dolgozunk nagyon sokan...nagyon régóta....de a lényeg mindig magunkból indul ki...mi változunk és a környezetünk is változik, szűkebb, tágabb értelemben....Lehet most sokan érzik, hogy a változás fura, veszteségekkel jár...De mégis milyen veszteségek ezek?

Ezek a "veszteségek" amúgy sem tettek boldoggá nem igaz?

Sokunknak a legnagyobb fájdalmat a családunk, barátaink, ismerőseink elfordulása tőlük, amit nehéz megérteni....Ez jó feladat nekünk...nehéz, de előbb utóbb el kell engednünk őket, mert ők más választottak...vagy tudatosan, vagy tudattalanul....nekik mást kell tanulniuk, tapasztalniuk, mert más az útjuk...viszont ujjászületéskor magasabb minőségben születnek újjá és talán újra találkozunk velük, főleg ha ők a lélekcsaládunkhoz tartoznak. Még az is elképzelhető, hogy egy időre szétválnak velük az útjaink, majd nemsokára összefutnak, lehet akkor már minket kérnek meg, hogy segítsünk nekik változni, mutassuk az utat.

 

Lehet, most kicsit nehezebb, de ne felejtsük el, sok a segítő, sok a támogató és az Univerzum drukkol nekünk, mert csodának tartanak minket embereket, akik felvállaltuk a spirituális megtapasztalás érdekében az emberi testben való tanulás nehézségeit.

 

A jövő képlékeny, bármi megtörténhet. De egy biztos, ki mint vet úgy arat. Amennyiben én a változást egy csodálatos, izgalmakkal teli utazásnak, játéknak veszem ami egyre közelebb visz a boldogsághoz, és a beteljesedéshez, (természetesen ez folyamatos magunkon való dolgozással jár itt a sültgalamb szindróma már nem menő :), akkor a jutalmunk a szívünk vágyainak beteljesülését hozza.

Amennyiben félelmeink erősebbek, és úgy gondoljuk, pusztulás, fájdalom, rombolás, különböző mentális támadások, katasztrófák jönnek úgy azt megkapjuk, hiszen mi teremtettük meg a gondolataink által. A választás rajtunk áll :)

 

Ne féljetek attól, hogy érzelmi hullámokba kerültök, ezek természetes részei a felemelkedési folyamatnak, hisztizzünk, üvöltsünk ha úgy tartja kedvünk, tomboljunk, sirjunk...és azután engedjük el.....érdemes sokat földelni, megőrizni a stabilitás, és lehetőleg az aranyközépúton maradni.

Senki sincs egyedül, bármikor számíthatsz valakire aki az úton melletted jár...vagy előrébb, akkor visszajön és segít ha elbotlottál, vagy húz magával, kérve, hogy tarts ki....:) Sok a segítő...egy kedves szó, egy bátorító kézszorítás, egy időben közzétett idézet segít azon, hogy ezeken a dolgokon túllendüljünk mindnyájan..

 

Kitartást mindenkinek, és ne felejtsétek mindig van segítség...vagy égi vagy földi de senkit nem hagynak magukra ebben a csodálatos folyamatban :)

 

Béke :)

 

Horváth Erzsébet