ANYAGI,PÉNZÜGYI BŐSÉGET AKADÁLYOZÓ HITRENDSZEREK FELOLDÁSA

2015.10.14 16:37

 

 

Az elmúlt évek, hónapok tapasztalatából kiindulva, sok helyen, sokféleképpen olvashattuk a pénzzel kapcsolatos hozzáállásokról, hit és hiedelemrendszerekről és mindenről ami ezzel kapcsolatos.

Ma porszívózás közben (mikor máskor :) nekem akkor jönnek ilyenek) jött az intuíció, ami részben nyilvánvaló sok mindenki számára, hogy anyagi, pénzügyi nyomás, szegénység mellett amikor minden egyre csak rosszabbnak tűnik a helyzet, nehéz megőrizni a pozitivitásunkat, tudatosságunkat, vagy egyáltalán pozitívan gondolkodni. A sok könyv ontja a jobbnál jobb tanácsokat, sok dolgon én is végigmentem, sokszor eredménytelenül, de jött sok felismerés, miközben folyt a belső munka, hogy mik is lehetnek az okok sokunknál, hogy nem haladunk anyagi szinten egyről a kettőre (most a politikai helyzetet, hátér hatalmakat és egyéb ilyen nyalánkságokat azért nem írom ide mert ez másra való mutogatás lenne, a változás pedig belőlünk indul)

Felsorolásképpen ideírnék pár dolgot ami akadályozza az életünkben a bőség áramlását, ki szája íze szerint kiegészítheti a saját hit és hiedelemrendszerével, én most a leggyakoriabbakat írom ide, példának, lehet gondolkodni rajta, kinek mivel van még dolga :)

-a legtöbbet akadályozó programjaink a hit és hiedelemrendszereink a pénzzel kapcsolatban: a pénz piszkos, a pénz rossz dolgok, gonosszá tesz, stb...stb.

-én nem érdemlem meg, anyámék is szegények voltak, a mi családunk már csak ilyen, szegényen de boldogan című műsorok és társai

-a szomszédok...irigység, bezzeg-ség, a külvilág, ezért inkább meghúzom magam

- a KÖZEG amiben élünk, a körülöttünk lévő emberek hitvilága...nincs pénzem, ilyenkor rákontrázunk, hogy nekem sincs...csak azért hogy ne legyen belőle baj...stb...

-nekem ez a sorsom, hogy szegényen éljek, biztos Isten, Allah és a többi Isten büntet mert rossz voltam  (előző életemben)

-önsorsrontó programok (amelyek a félelemből erednek, amikor valami jó történik, már várjuk szinte, hogy mikor üt be a ménkű), és az önszabotáló programok mintha direkt szabotálnánk magunkat, csakhogy ne éljünk anyagi bőségben.

Dióhéjban...nagyjából de tele lehetne írni az oldalt....

 

Ezért döntöttem úgy, és kértem a szellemi vezetők segítségét, hogy hozzunk össze olyan meditációt amely segíthet ezeket a lelki batyukat lepakolni, hogy tovább tudjunk lépni, hogy megtapasztalhassuk az anyagi bőséget amely minden e Földön élő embernek jár!!!

 

Kezdjük a meditációt! :)

Helyezkedj el kényelmesen, vegyél pár mély levegőt, kérd a szellemi vezetőidet, segítőidet (kinek hite szerint) legyenek jelen és támogassák ezt a meditációt majd, képzelj el egy védő fényburkot magad körül, ami a szívcsakrádból indul ki, terjeszd ki jó nagy körbe, csinálj belőle jó nagy fénykört, majd hívd be az összes olyan lelket, (legyen élő vagy holt , férfi vagy nő, bárki) nem kell név szerint tudnod kik azok, csak adjuk ki az utasítást hangosan, a kérésünket, hogy jelenjen meg mindenki aki hozzájárult a pénzzel kapcsolatos hibás hitrendszereinket kialakulásában, azokat akik a környezetedben még mindig ezt a hiedelemrendszert akarja rádtukmálni (nem kell név szerint tudni őket) , azokat akik elvettek tőlünk jogtalanul pénzt, bőséget, anyagi javakat (ne felejtsük el, hogy a karmikus szerződések 1994-ben lejártak, tehát a karmikus tartozás hitrendszerét ezennel ne erősítsük tovább). Jelenítsük meg mintegy listaszerűen az összes hit és hiedelemrendszerünket, félelmeinket, önsorsrontó és önszabotáló programjainkat amelyek ebben az anyagi, és szegénységi helyzetben tartanak minket ( lásd magad előtt ahogy listát készítesz a saját lelki poggyászodról). Amikor úgy érzed mindennel végeztél, és a listára már nem kerül fel semmi, akkor pakold bele a listát a burok közepén álló gyűjtő kehelybe és gyújtsd meg a listát, érezd át ahogy minden eddigi fogvatartott hitrendszered amely gúzsba kötött feloldódik és eltűnik. Majd kérd meg a behívott személyeket, hogy mindent ami veled kapcsolatos, ami negatív hatással van rád amivel táplálják a te szegénység tudatodat, tegyék le a köztetek lévő kehelyben. Kérd meg őket, hogy adják oda azt amit jogtalanul elvettek tőled, mindenféle mondvacsinált címen (legyen az hatóság, hivatal, bármi). Kérd meg személyes vezetőidet, hogy tisztítsák meg mindazt amit a kehelybe helyeztek, és amikor készen vannak, kezd el beépíteni a szívedben (a szívcsakrádba) érezd át az örömöt, a visszakapott javaidért. Maradj ebbe az örömbe pár percig. Majd te is csináld ugyan ezt, tedd bele a kehelybe mindazt amit te jogtalanul elvettél, eltulajdonítottál akarva vagy akaratlanul valaki mástól, anyagi javakat, és helyezd bele a kehelybe. Kérd meg a szellemi vezetőket hogy tisztítsák meg majd jutassák vissza a jogos tulajdonosaihoz. Így megtörténik a kiegyenlítődés. Amennyiben valakinek a behívottak közül mondanivalója, ölelnivalója van, az megteheti, amikor megtörtént, köszönd meg nekik, hogy ott voltak, és részt vettek, segítettek neked ebben az elengedési és tisztulási folyamatba, és engedd el őket, szeretettel :)  

Térj vissza a jelenbe, mozgasd meg végtagjaidat, csinálj egy pár fejkörzést, nyisd ki a szemed :)

Egészségünkre :)

A meditáció hanganyaga itt meghallgatható:

www.mediafire.com/listen/w05d0fvj53oad8i/ANYAGI%2C+P%C3%89NZ%C3%9CGYI+B%C5%90S%C3%89GET+AKAD%C3%81LYOZ%C3%93+HITRENDSZEREK+FELOLD%C3%81SA.mp3