ANYASEB BEGYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓ

2016.01.10 12:55

Amikor először olvastam az anyasebről egy három részes cikket (https://inspira.blog.hu/2014/07/17/miert_rendkivul_fontos_nekunk_noknek_hogy_begyogyitsuk_az_anya-sebet) akkor nagyon sok felismerésem volt az anya-lánya kapcsolatról, olyasmit is megértettem, amit még eddig nem tudtam. Mi nők generációkon keresztül cipeljük ezeket a terheket, amiket tanult, rögzült mintaként átadunk a saját gyerekeinknek, lányainknak, tudat alatt, észrevétlenül mindazt amit mi is kaptunk. Sokszor eszünkbe sem jutott megkérdőjelezni, hogy ez jó lesz-e? Így kell lennie és kész…mert anyámnál, és nagyanyámnál is ezt láttam, nekem is követnem kell, és itt nemcsak a hagyományokról és receptekről beszélek, hanem az ő fájdalmaikról, az asszony sorsukról, az elnyomásukról, és mindarról ami ezt a kapcsolatot jelenti a nők között generációkon keresztül és ami benne van a közös tudatmezőben ősidők óta, és öröklődik. Sok olyan esettel találkoztam a kezelések alatt, ahol nem volt jó az anya-lánya kapcsolat, ahol nők sokasága szenved az anyai szigor, az ítélkezés, a megvetés vagy bármilyen negatív érzés  által, amiket tudat alatt adnak át egymásnak a nők egy családban, egy társadalomban. Csodás érzés megtapasztalni amikor valaki jóban van az anyukájával, szerencsés kapcsolatban részesül, és megbecsülendő, mert ritka. A legtöbb sérelem abból adódik, hogy meg akarunk felelni az anyai elvárásnak, vagy ellenkezőleg látjuk az ő hibáit, és jobbak, másak akarunk lenni de nem merünk, vagy pedig dacból tesszük mindezt, és egy nap ráébredünk, hogy ugyan olyanok vagyunk mint ő….mert félünk jobbak lenni ,mert akkor lehet már nem fog szeretni minket, vagy egyszerűen érzékeljük, hogy azt kapjuk az anyánk feláldozott mindent hogy mi „élhessünk”, megszülessünk, felnőjünk, elnyomva a saját szükségleteit, a saját álmait, pedig Isten ments, hogy bevallja, azért nem valósította meg önmagát, mert talán félelmei voltak, hogy alkalmas-e rá….mert az önismeret az kemény dió, és nem mindenki vállalja ezt be.  Sok nővel beszélgetve, felmerült bennem az, hogy szükség lenne egy elengedő folyamatra, a megértésen túl, egy csendes meditációra, ahol lehetőség nyílik a sérelmeket letennünk, amiket már nem akarunk továbbcipelni, hogy megtapasztalhassuk, a valódi szeretetet anya-lánya kapcsolatban.

Ez a vezetett meditáció főleg a szándék kinyilatkoztatásról szól, minden ami történik, az a szándékaink kimondása által valósul meg, manifesztálódik abban a térben amelyben ilyenkor vagyunk, és megteremtődik. Ha valaki nem tudja elképzelni mindazt amit a meditáció alatt szükséges az elengedésre, az figyeljen az érzéseire, és bízzon abban, hogy minden úgy történik ahogy számára a lehető legjobb.

Keressünk magunknak egy csendes sarkot, vegyünk pár mély levegőt (orron át, szájon ki). Igyekezünk tudatosan lazítani, hívjuk be a szellemi vezetőinket, segítőinket, az Univerzum, Istent, Intelligens energiát, Tiszta tudatot (kinek hite szerint) és nyilvánítsuk ki a szándékot, hogy segítsenek nekünk ebben az elengedési folyamatban. Tudatosítsuk magunkban hogy biztonságban vagyunk.

Képzeljünk el a szívcsakránkból kiinduló biztonságot adó fénysugarat, fénykört. Ebbe a biztonságos térben hívjuk be (add ki a szándékot, nem kell tudnod személy szerint kiket kell behívnod) azokat a személyeket  élő vagy eltávozott lelkeket, amelyek a leszületésed kezdete óta testesíti meg a női, anyai , vagy nagymamai vagy bármilyen anyát helyettesítő energiát az életeidben,  a mostani életedben, az előző életeidben, a párhuzamos valóságokban amelyben egyidejűleg létezel, beleértve a más bolygón töltött életeidet is.  Kérd meg ezeket a személyeket hogy tegyenek bele minden fájdalmat, sérülést, félelmet, megfelési kényszert, hit és hiedelemrendszert és minden olyan fájdalmas és negatív programot amely miatt generációkon keresztül hoztak magukkal és duzzasztották a lélekcsaládotok anyasebét. Te is nyilvánítsd ki a szándékodat, hogy hajlandó vagy letenni minden tudatos, vagy tudat alatt szerzett sebet, fájdalmat, amely az anyai aspektus ejtett rajtad.  Ezeket a csomagokat tegyék bele a köztetek lévő kehelybe. Kérd meg a szellemi vezetőidet és segítőidet hogy tisztítsák meg, oldják fel, lényegítsék át mindazt ami a kehelyben van.  Majd amikor érzékeled azt, hogy a tisztítás megtörtént, akkor kérd meg a szellemi vezetőket és segítőket, hogy segítsenek neked, hogy az anyai kapcsolatokban „elveszített” minden pozitív megnyilvánulást, ősbizalmat, önbecsülést, önszeretetet, önbizalmat, és minden érzést amely hiányzik a sérülések által, azokat segítsenek beépíteni  vissza a szívcsakrádba, hogy újra a tied legyen az amitől meg lettél fosztva. Köszönd meg a jelenlévőknek hogy ott voltak, és segítették a te gyógyulási folyamatodat, amennyiben van rá lehetőséged, és képes vagy rá, bocsásd meg nekik és engedd elmenni őket.

Majd hívd be azokat a személyeket (add ki a szándékod) amelyeket te bántottál  meg  és fájdalmat okoztál  az anyai, nagymamai, női  vagy anyai energiát szimbolizálva, aspektusodat élve másokon ejtettél anyasebeket.  Hívd be a mostani életedben lévő élő és eltávozott személyeket,  a létezések kezdete óta, az előző életbelieket, a párhuzamos életbelieket, más bolygókon lévő életeinket is beleértve. Hívd be a szándékoddal mindazokat akiknek te okoztál anyasebet (ilyenkor nyilvánvalóvá válik, hogy bizony mi sem voltunk szentek) . Kérd meg őket, hogy tegyék bele a kehelybe mindazt amit már nem szeretnének cipelni az életük során, majd kérd meg a szellemi  vezetőket és segítőket hogy tisztítsák meg, lényegítsék át a csomagokat, és vigyék magukkal alakítsák át pozitív energiává. Kérj tőlük bocsánatot, köszönd meg hogy ott voltak és segítettek neked, majd engedd el  őket.

Térj vissza a jelenbe, vegyél pár mély levegőt, mozgasd meg végtagjaidat, nyisd ki a szemed.

 

A meditáció hanganyagát itt találjátok:

https://www.mediafire.com/download/s0q3lldtdnqszm5/Anyaseb.150511.0.mp3

 

 

Egészségünkre

Horváth Erzsébet Gárdi Mariann