KORLÁTOZÓ HIT ÉS HIEDELEMRENDSZEREINK ELENGEDÉSE MEDITÁCIÓBAN

2015.10.14 16:32

 

Kedves Mindenki!

Ismét inspirálva lettem erre a meditációra, ugyanis úgy tűnik, hogy elég sokan vagyunk "rabjai" a saját vagy mások (család, ismerősök, szomszéd, boldog-boldogtalan) hitrendszereinek, és korlátozó hiedelmeinknek. Vannak olyanok amelyekről nem is tudunk, mert jó mélyen ott van a tudatalattinkban, és néha felbukkannak, kellemetlenné teszik az életünket, érdekes párkapcsolatokat, munkahelyeket, hasonló szituációkat vonzunk magunkhoz anélkül, hogy tudnánk miért? Van amikor azt hisszük, hogy ilyenek meg olyanok vagyunk mert mások ezt mondták. Ez lehet pozitív, vagy negatív hiedelemrendszer, természetesen a pozitív hitrendszereink nem szoktak fennakadást okozni az életünkben, de a negatívak igen, bár az általunk hitt „pozitív” minták is csalókák, mert azt hisszük, úgy gondoljuk, ha úgy élünk mint a szüleink pl., vagy követjük a szüleinket, mi is boldogok leszünk, nyilván sokan, saját megtapasztalásuk árán, rájöttek, hogy ez nem így működik. Számtalan dologgal kapcsolatban vannak hitrendszereink, a pénzzel kapcsolatban (amiért sokszor anyagi problémákkal küszködünk), anyákként, feleségként, férjként, barátnő, munkatársként stb.  A teljes szabadsághoz el kell engedni, mert addig olyanok lesztek a saját életetekbe mintha ketrecbe zártátok volna magatokat. Sokan azért nem mernek lépni a szabadság felé, mert mit szól a szomszéd, mit szól a párunk, az anyós…és különben is, felháborodnak, hogy milyen jogon mersz boldogabb lenni mint ők, hiszen olyan jó együtt panaszkodni. Ha ezekből ki szeretnél lépni, a kezedben a megoldás. Csupán csak ismerd fel, mivel korlátozod magad, mi akadályoz téged, és ha kész vagy elengedni tedd meg !

Ezekhez a hiedelmekhez még hozzáadódnak olyanok amelyeket előző életekből hozunk magunkkal, és tanítanak bár sokszor nem vesszük az adást J megteszik helyettünk a testünk és környezetünk, minden ami az életünkben előfordul. Ezeknek a hitrendszereknek a letételéhez szeretnék egy rövid segítséget nyújtani ezen meditáció által.

 

Vonulj el egy kis időre, vagy teremts magadnak kb. 10 nyugodt percet, amikor lecsendesedsz, helyezkedj el kényelmesen, kezdj el mélyeket lélegezni (orron be, szájon ki), ezt ismételd el egy párszor, lazulj el, nyugodj le. 

Ülj le, vagy feküdj le, majd érzékeld, ahogy a talpaidon keresztül a földből érkezik egy erős, biztonságos energia amely leföldel téged, mintha gyökereket növesztettél volna. Ez segít, hogy el ne szállj, hiszen nem ez a cél. A szívedből, szívcsakrából kezdj el növeszteni egy fényburkot ami tele van fénnyel, jó nagyot képzelj el. Majd ha ez megvan, hívd be Föld Anyát, a Teremtőt, Univerzumot, összes segítőidet, tanítóidat, szellemi vezetőidet (kinek hite szerint),  Majd hívd be mindazokat a lelkeket, legyen élő vagy „holt”, ezéletbeli, előző életbeli, a párhuzamos valóságbeli életeidből (nem kell szám szerint, személy szerint tudnod, elég ha kiadod a szándékot, tehát kimondod mit szeretnél, határozottan, a többit bízd a segítőidre).Tehát hívj be mindenkit, akitől olyan hit és hiedelemrendszereket kaptál amelyek téged boldogtalanná tesznek, akadályozzák, korlátozzák a boldogságodat, harmonikus, bőséges, gazdag élethez való hozzájutásodat, megélésedet. Tehát hívj be mindent ,ami nem szolgálja a mostani fejlődésedet, amit el szeretnél engedni mert nem a tied. Hívd be az összes korlátozó hit és hiedelemrendszeredet, kérd a szellemi vezetőket, hogy segítsenek a tudatalattidból is előhozni. Most kezd el szépen bepakolni ezeket a köztetek lévő kehelybe, most kérd meg őket, hogy ők is pakolják le a veled kapcsolatos hitrendszereket, és azokat is amiket TE pakoltál rájuk (ne feledd ez oda-vissza játék, soha nem egyoldalú a dolog.) Tegyetek mindent a köztetek lévő kehelybe, és kérjétek meg a szellemi vezetőiteket, hogy vigyék az egészet a fénybe, mert már nincs szükségetek ezekre a korlátozó rendszerekre. Várjátok meg ameddig a szellemi vezetők, segítenek feloldani ezek a hitrendszereket, korlátokat. Kérjétek meg a megjelent személyeket, hogy ők is pakolják bele mindazt amivel ti korlátoztok őket. Ezekre is kérjétek a tisztítást. Elképzelhető, hogy hiányt fogsz érezni, hiszen ezek a hitrendszerek lassan a részeiteké vált, és jó kifogást adtak arra, hogy nem mertetek valamit megcsinálni az életben. Ezért hogy ezt a hiányt, esetleges űrt ne töltsétek újra fel ilyen hibás hitrendszerekkel, kérjétek meg a jelenlévő Földanyát, hogy segítsen beépíteni mindent amire vágysz (harmóniát, nyugalmat, békét, anyagi bőséget, gazdagságot, egészséget, szeretetet, vagy bármilyen egyéni listát amire úgy érzitek most szükségetek van rá. Kérjétek a Földanyát, hogy az ITT és Mostba segítse a beépítést, képzeljétek el, ahogy minden sejtetekbe, a Dns-be beépülnek ezek az új szavak, érzések, amelyek örömmel töltenek fel és kérjétek hogy földelődjön le itt a 3-dik Dimenzióba.

 

Majd ha ezzel végeztetek, akkor köszönjétek meg mindenkinek aki jelen volt és segítette ezt a változást, majd engedjétek el őket szeretettel. Ti szépen lassan nyissátok ki a szemeteket, mozgassátok meg a végtagjaitokat, és térjetek vissza a Jelenbe :) Elképzelhető, hogy ezt a meditációt többször meg kell ismételni, mert előfordulhat, hogy sok minden gyűlt össze amit el kell engedni. Tehát annyiszor csináld ahányszor szükségét érzed. Gyors és hatékony módszer az elengedésekre. Bízom benne, hogy hamarosan hanganyag is készül belőle :) Marga közreműködésével  ahogy eddig :)

A meditáció hanganyaga itt meghallgatható:

www.mediafire.com/listen/dpczs0yrcc61ygc/KORL%C3%81TOZ%C3%93+HIT+%C3%89S+HIEDELEMRENDSZEREINK+ELENGED%C3%89SE.mp3