A BENNÜNK LÉVŐ TISZTA TUDAT EREJÉVEL VALÓ BELSŐ ÁTALAKULÁS TECHNIKÁJA

2015.10.14 16:23

 

 

 

Mi is ez valójában?

Szeretném megosztani veletek, ezt az egyszerű gyógyítási, öngyógyítási technikát, amit nagyon egyszerűen el lehet sajátítani, és lehet használni az élet minden területén, ahol csak érzitek hogy problémátok van.

Ahogy haladt az idő, és megismerkedtem egyéb módszerekkel, így fejlődött ez is. Például azzal, hogy annak érdekében, hogy sikeresen működtessük a teremtéseinket, és valóban ténylegesen megtörténjen, az is szükséges, hogy megnézzük a mi vágyainkat szeretnénk-e megteremteni, vagy valaki másét? Család, barátok, társadalom stb.

Így érdemes minden gondolat, vágy előtt amit meg szeretnénk teremteni megkérdezni:

Kié ez? Kihez tartozik ez? Általában érkezik egy válasz, hogy enyém, nem enyém, akár az is konkrétan az is hogy kié, de ez nem törvényszerű. Érkezhet egy érzés, pl. hogy nehéz, olyankor lehetünk éberek arra, hogy amire vágyunk nem is hozzánk tartozik. Van lehetőségünk azt mondtani, hogy minden ami nem az enyém, azt tudatosságot csatolva visszaküldöm a feladónak, vagy a fénybe, vagy tisztuljon stb...kinek hite szerint. 

Ha a vágyott szándék könnyű, akkor onnantól elkezdhetjük megteremteni az alábbi módon, ahogy a továbbiakban itt olvasható ebben a jegyzetben. Érdemes használni azzal és úgy ami nekünk működik.

 

Alapja a szándék megfelelő megfogalmazása, mert ez teszi lehetővé, hogy megteremtsük azt, amit meg szeretnénk tapasztalni az életünkben. Egyszerűen, gyorsan, eredményesen segít gyógyítani, változni azáltal, hogy  felhasználjuk a benünk lévő  „tiszta tudatot”, amely képes feloldani azokat a hibás programokat, amelyek akadályoznak bennünket abban, hogy megtaláljuk életünkben az örömöt, a harmóniát az elfogadást és a békét.”Frank J. Kinslow, a módszer kidolgozója pedig egy mondattal kelti fel kíváncsiságunkat: „Csak akkor nem működik, ha nem használjuk.”

 

Előzőekben már írtam erről egy-két dolgot, a gondolatmegállító technikát majd újra bemásolom ide mert ez is fontos része ennek a folyamatnak, és ennek a tevékenységnek. Frank J. Kinslow háromszögelésnek nevezi azt a módszert vagy technikát amit mi is használunk a mátrix energetikában, a két pontos módszert, a harmadik itt az örömérzet. Az örömérzet spontán jön, amennyiben az a szándék amivel dolgozunk, annak nincs hit és hiedelemredszeri akadálya önmagunkban. Például: megkeresem magamon a két tetszőleges pontot, kiadom a szándékot: tökéletes egészség.....várok ameddig jön az örömérzet, hagyom hogy megérkezzen. Amennyiben valami feszít, szúr, szorít akkor ez jelzés, hogy itt bizony téves elképzeléseim vannak a gyógyulásommal és az egészséggel kapcsolatban. Ilyenkor célszerű visszamenni a szándékra, újra kétpont, és kiadni a szándékot: a bennem lévő TISZTA TUDATTAL FELOLDOM az összes hit és hiedelemreszeremet, félelmemet amely akadályoz az egészség megtapasztalásában, várok ameddig jön az érzés ami jelez nekünk, hogy megtörténi. A következő: A BENNEM LÉVŐ TISZTA TUDAT EREJÉVEL FELOLDOM a gyógyulásom akadályait...stb....és így haladjunk addig ameddig el nem jutunk oda, hogyha kiadjuk a szándékot újra, hogy tökéletes egészség akkor már megérkezik a nyugalom vagy az örömérzet. Ez az életünk minden területén fellelhető problémákra alkalmazhatjuk. Pl. anyagi problémák, párkapcsolat, bármi :) határ a csillagos ég :)  A belső munka megkezdése előtt érdemes lecsendesedni :)

 

"Gondolatmegállító gyakorlatÜlj le, helyezkedj el kényelmesen, és csukd be a szemed. Kezdd el megfigyelni a gondolataidat. Egyszerűen csak kövesd őket, akármerre kalandoznak is. Csak figyeld, ahogy jönnek-mennek. Amikor már 5-10 másodperce figyeled őket, tegyél fel magadnak egy kérdést, majd nagyon figyelj, hogy mi történik rögtön ezután. A kérdés így hangzik: Honnan fog előbukkanni a következő gondolatom?Mi történik? észrevetted, hogy az egyik gondolattól a másikig keletkezik egy tér? a nagy semmi? üresség? Arra kérlek, hogy végezd el még egyszer ezt a gyakorlatot! Csináld 2-3 percig, és közben 15 másodpercenként tedd fel magadnak az eredeti, vagy helyettesítsd effélékkel: Milyen színű a következő gondolatom?Milyen illatú lesz a következő gondolatom? Hány csepp van az óceánban? Hány hajszálam van? Nem maga a kérdés a fontos hanem az, hogy odafigyelj rá. Figyeld a rést, a gondolataid közti üres teret. Ez a rés a gondolatok forrása. Lehet, hogy nem maradandó dolog, de érzékelheted. Amint tudatosítod magadban ezt a gondolati szünetet, máris elkezdi kifejteni csodálatos hatását"Frank J. Kinslow

 

Az örömérzet vagy más pozitív megtapasztalás eléréséhez, a szándék (figyeljetek a szándékra, és gondolkozzatok el rajta, minden egyes szaván, és arra hogyan fogalmaztok mert nagyon fontos!!!!) kinyilvánítását követően (ha nem jön pozitív érzelem, ami lehet nyugodtság, felszabadultság örömérzet, csak negatív érzés) érdemes az alábbi dolgokat megfogalmazni a kívánt, megvalósuló szándékkal kapcsolatban. Fontos tudni, hogy nem kell erőltetni az elengedést, megtörténik az magától, hiszen a szinkronizáció alatt a Tiszta Tudat előlép bennünk, aki mindig is arra vár, hogy segítsen nekünk, és ő az aki segít elvégezni az elengedéseket, feloldásokat, mi csak hagyjuk, hogy megtörténjen...:)

 

 

Gyakorlati útmutató a A BENNÜNK LÉVŐ TISZTA TUDAT ÁTALAKÍTÓ EREJE technikához avagy kvantumszinkronizáció Böbe módra :) 

 

Fogalmazd meg jól a szándékaidat, mit szeretnél megtapasztalni, a szándékaidban nem lehet benne az amit "meg akarsz szabadulni", tehát a fájdalommentes test, vagy élet nem jó szándék, helyette használd a tökéletes egészséget, vagy ilyen hogy múljon el a fejfájás, ez sem megfelelő szándék, mert szintén a fájdalom energiájában tart, vagy pl. pánikmentes élet, helyett a tökéletes mentális, testi, és lelki egészség legyen a szándék, stb...vagy szünjön meg a pénztelenség, helyett kérjünk anyagi és pénzügyi bőséget és gazdagságot, vagy a függetlenség helyett: belső bizonyosság, szabadság, belső erő, önzetlenség helyett pedig a megengedés, adakozás, szeretet, jóindulat, másokkal való harmonikus együttlét stb...ÉRTHETŐ EZ? 

 

Keress magadnak egy nyugis helyet, majd csendesedj le (akinek nem megy, fentebb van a gondolatmegálltó gyakorlat), az is elég, ha kiadod a szándékot, hogy itt és most te kvantumszinkronzálni fogsz, és bekerülsz a megfelelő állapotba (minden a szándékon múlik, ez a kvantumgyógyítás legfontosabb része, mivel ez információ alapú gyógyítás), vegyél pár mély levegőt, majd keress magadon két tetszőleges pontot, kösd össze egy képzeletbeli egyenessel, figyeld milyen érzés ez (ha semmit nem tapasztalsz az sem gond, tudd hogy megtörtént) és  magadban vagy hangosan (úgy hatásosabb) add ki azt az előre JÓL MEGFOGALMAZOTT SZÁNDÉKOT amire vágysz. 

 

Figyeld meg milyen érzés amikor kiadod. Mit érzel? Ha NEM JÖN POZITÍV ÉRZELEM , akkor kezd el használni az alábbi mondatokat:

 

-A BENNEM LÉVŐ TISZTA TUDAT EREJÉVEL FELOLDOM az összes félelmet és szorongást, az összes átvett és akadályozó hit és hiedelemrendszert, az összes mostani életbeli és előző életbeli sérülést, fájdalmas emléket, léleklenyomatot, fogadalmat, hűségesküt, átkot, rontás, elköteleződést, vérszerződést, ígéretet,  minden DÜHÖT, HARAGOT, NEHEZTELÉST,  az összes egotikus gondolatot, és érzelemmintát, programot,  bevésődést, másoktól lemásolt mintákat, az összes tudatos vagy tudat alatti önbüntető és önszabotáló, önsorsrontó programomat amely akadályoz abban, hogy megtapasztaljam (a szándékot, vágyott állapotot) 

 

-Egyensúlyba hozom és átlényegítem az összes eddigi fájdalmas megtapsztalást a választott témában , a tiszta tudat erejével és a Felső énem segítségével itt és most. 

 

-A BENNEM LÉVŐ TISZTA TUDAT EREJÉVEL MEGBOCSÁJTOM magamnak és másoknak, hogy ennyi ideig fenntartottam ezt a fájdalmas helyzetet amely akadályoz a vágyott állapot elérésében. 

 

És mindezek feloldása után újra adjuk ki a szándékot, érezni, érzékelni fogjuk a változást, az első kiadott szándék kiadása óta. Amennyiben még úgy érezzük a pozitív érzelem nem 100%-os akkor menjünk végig még egyszer a feloldó mondatokhoz, és minden mondat után vegyünk mély levegőt, a kifújjással pedig megtörténik a feloldás. Amikor ezzel végeztünk, adjuk ki a szándékot az alábbik szerint is: MEGENGEDEM,  MAJD MEGÉRDEMLEM azt a vágyott szándékot! A teljes, átfogó változáshoz, ez a három lépcső fontos:

 

1. A vágyott szándék kiadása (ha nem jön pozitív érzelem, használjuk a feloldó mondatokat, majd a szándék újboli kiadásával leellenőrzhejük, hogy van-e még blokk, ha jön a pozitív érzelem, akkor mehetünk tovább)

 

2. A vágyott szándék megengedése (ha nem jön pozitív érzelem, használjuk a feloldó mondatokat, majd a szándék újboli kiadásával leellenőrzhejük, hogy van-e még blokk, ha jön a pozitív érzelem, akkor mehetünk tovább) 

 

3. A vágyott szándék megérdemlése (ha nem jön pozitív érzelem, használjuk a feloldó mondatokat, majd a szándék újboli kiadásával leellenőrzhejük, hogy van-e még blokk, ha jön a pozitív érzelem, akkor mehetünk tovább).

4. A vágyott szándékot befogadom (ha nem jön pozitív érzelem, használjuk a feloldó mondatokat, majd a szándék újboli kiadásával leellenőrzhejük, hogy van-e még blokk, ha jön a pozitív érzelem, akkor mehetünk tovább)

Ezeken a részeken érdemes végigmennünk ugyan azzal a szándékkal, felhasználva a feloldó mondatokat. A feloldó, tisztító mondathoz tehetünk hozzá a saját elképzeléseink szerintieket, vagy amit tapasztaltunk, hogy működő képeseket számunkra. Az egész módszer egy kreatív képlékeny lehetőség, amit ki lehet egészíteni, formálni a saját elképzeléseinkre. 

Amennyiben előfordul az, hogy nem érzünk a szándékaink kiadását követően sem pozitív sem negatív érzéseket, úgy elképzelhető hogy nem is tudjuk milyen az amire vágyunk, mert eddig nem volt benne részünk. Egy példa, ha arra a szándékra, hogy "megengedem magamnak a végtelen anyagi és pénzügyi bőséget" semleges érzés jön akkor elképzelhető, hogy nincs erre vonatokozó érzelmi töltet, így van lehetőségünk ezt előhívni. Pl. így : A bennem levő tiszta tudat erejével akitválom, előhívom, megnyitom, futtatom, beintegrálom a végtelen anyagi és pénzügyi bőség érzését, információját, megélését, megtapasztalását. Vagy kérem a Forrását, Eredetét, Felső Énjét,Teremtőt, Istent,  kinek hite szerint hogy csepegtesse belé, töltse be ennek a szándéknak az érzését, információját. Majd ha ez megtörtént akkor újra adjuk ki a fenti pontokban leírt szándékokat és nézzük meg mit változott? Játszunk, tapsztaljunk bátran :) 

 Használjuk ami nekünk működik :) 

Érdekes lesz ebben az esetben is megtapasztalás :) 

 

 

A gyakorlati, interaktív előadást megtekinthetitek itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Ly8jnEUyKPA&feature=youtu.be

 

Mindenkinek hasznos gyakorlást, megtapasztalást kívánok :)

Horváth Erzsébet (Böbe)