Szexuális sebeket begyógyító meditáció

2015.10.14 16:27
 

Kevés ember, főleg nő vagy gyermek van a világon amely nem esett áldozatául valamilyen szexuális zaklatáson, erőszakon,  sérülésen ezen a bolygón. Sokan párkapcsolatokban, házasságokban, és  családi kötelékeken belül élték át mindezt. A szellemi vezetőket és segítőket kértem, hogy  segítsenek nekem egy oldásos, elengedős meditációt megírni, amely lehetőséget adhat sokunknak a szexualitás témakörében szerzett sérüléseket, sebeket, fájdalmakat, neheztelést, szégyent, a tisztátalanság, és az önmagunk megvetése, utálata, a bűntudat, a szeretetlenség érzésének feloldásának lehetőségeként megcsinálhatjuk ezt a rövid meditációt.

"Ezt a meditációt szívből ajánlom a most férfi testben leszületetteknek is, hiszen számos életben inkarnálódhattak női testben, és ugyanezek a felsorolt traumák érhették akkor őket .Ezek a sérülések kihatnak a férfinak a benne lévő női részeire is...és másképpen éli meg a férfiasságát, mintha ezek nem lennének a lenyomatában." Marga

 

Keressünk magunknak egy csendes sarkot, vegyünk pár mély levegőt (orron át, szájon ki). Igyekezünk tudatosan lazítani, hívjuk be a szellemi vezetőinket, segítőinket, az Univerzum, Istent, Intelligens energiát, Tiszta tudatot (kinek hite szerint) és nyilvánítsuk ki a szándékot, hogy segítsenek nekünk ebben az elengedési folyamatban. Tudatosítsuk magunkban hogy biztonságban vagyunk.

Képzeljünk el a szívcsakránkból kiinduló biztonságot adó fénysugarat, fénykört. Ebbe a biztonságos térben hívd be (add ki a szándékot, nem kell tudnod személy szerint kiket kell behívnod) azokat a személyeket  élő vagy holtakat amelyek fájdalmat és szenvedést okoztak neked szexuálisan, a mostani életedben, az előző életeidben, a párhuzamos valóságokban amelyben egyidejűleg létezel, beleértve a más bolygón töltött életeidet is.  Kérd meg ezeket a személyeket hogy tegyenek bele mindent amit „elvettek” tőled (az ártatlanságodat, az önszereteted stb..) tegyék bele a köztetek lévő kehelybe. Kérd meg a szellemi vezetőidet és segítőidet hogy tisztítsák meg, oldják fel, lényegítsék át mindazt ami a kehelyben van.  Majd amikor érzékeled azt, hogy a tisztítás megtörtént, mindent ami a kehelyben van építsd be a szívcsakrádba, hogy újra a tied legyen az amitől meg lettél fosztva. Te is tedd be a kehelybe mindazt a fájdalmat, szenvedést, mindent,  amit elengednél a szexuális sérülés témájával kapcsolatban. Kérd meg a szellemi vezetőket, és segítőket, hogy tisztítsák meg, fényezzék át, és vigyék magukkal ezeket a csomagokat. 

Köszönd meg a jelenlévőknek hogy ott voltak, és segítették a te gyógyulási folyamatodat, amennyiben van rá lehetőséged, és képes vagy rá, bocsásd meg nekik és engedd elmenni őket.

Majd hívd be azokat a személyeket (add ki a szándékod) amelyeket te bántottál  meg  és fájdalmat okoztál  a szexualitás témakörében. Hívd be a mostani életedben lévő élő és holt személyeket, az előző életbelieket, a párhuzamos életbelieket, más bolygókon lévő életeinket is beleértve. Hívd be a szándékoddal mindazokat akiknek te okoztál szexuális fájdalmat (ilyenkor nyilvánvalóvá válik, hogy bizony mi sem voltunk szentek) . Kérd meg őket, hogy tegyék bele a kehelybe mindazt amit már nem szeretnének cipelni az életük során, majd kérd meg a szellemi  vezetőket és segítőket hogy tisztítsák meg, lényegítsék át a csomagokat, és vigyék magukkal alakítsák át pozitív energiává. Kérj tőlük bocsánatot, köszönd meg hogy ott voltak és segítettek neked , majd engedd el  őket.

Van itt még egy olyan oldási lehetőség, amely segítség lehet azoknak a házaspároknak, párkapcsolatban élőknek akik úgy érzik azért nem tudnak a párjukkal  együtt lenni mert inkább baráti, testvéri a kapcsolatuk, és megmagyarázhatatlan okok miatt nem tudnak egymáshoz közeledni szexuálisan vagy ha igen akkor megmagyarázhatatlan bűntudatuk van, mivel több mint valószínű előző életeitekben testvéri kötődés is volt, a karmikus leckék elsajátítása érdekében, viszont az emlékek átjönnek és itt megoldandó feladatként jelennek meg. A fenti meditációhoz hasonlóan terjesszétek ki a fénykört magatok köré, és hívjátok be az összes előző életet, párhuzamos életet, és más bolygón eltöltött életeteket, amelyben a párotokkal együtt voltatok. Kérjétek meg a párotokat, hogy tegyen bele mindent fájdalmat, neheztelés, minden megmagyarázhatatlan érzést, testvéri érzést amely akadályozhatja az együttlétet. Ti is tegyetek bele minden sérülést, fájdalmat, neheztelést és minden olyan megmagyarázhatatlan testvéries érzést a kettőtök között lévő kehelyben, majd kérjétek meg a szellemi vezetőket és segítőket hogy tisztítsák át, és alakítsák át és lényegítsék át ezek traumákat.  Majd vegyétek ki mindketten a kehelyből az átlényegített lélekdarabokat (amelyek traumák hatására leszakadt) és építsétek be a szívcsakrátokba.  Bocsássatok meg egymásnak az elszenvedett sérüléseket, és engedjétek el a legnagyobb szeretettel ,amennyire itt és most tőletek telik, köszönjétek meg hogy részt vettek ebben a folyamatban, és segítettek nektek a feldolgozásban (ez nem elválást jelent, hanem csak ennek az oldásnak a befejezését). Szépen lassan térjetek ki a jelenbe, és nyissátok ki a szemeteket, mozgassátok meg végtagjaitokat, nyújtózkodjatok, és tudatosítsátok mindazt ami veletek történt. 

A meditáció hanganyaga itt meghallgatható:

www.mediafire.com/listen/7uu3ii37nlc7427/sZEXU%C3%81LIS+SEBEK+BEGY%C3%93GY%C3%8DT%C3%81SA.mp3