Ki is vagyok? 

Horváth Erzsébet vagyok, önismeretfejlesztő tréner, energetikai testkezelő facilitátor, coach, Bach virágterapeuta, kvantum terapeuta. A terápiás és segítő, coaching beszélgetések során nagyon sok tapasztalatot szerezve, gazdagítva a látásmódomat, sok felismerésre jutottam, amit ezen az oldalon szeretnék megosztani. Tanulva mindabból amit megtapasztaltam, idén nyáron megjelentettem egy könyvet, amelyben a saját életem, betegségem és öngyógyításom útját írtam meg. A célom az, hogy felismerő beszélgetésekkel, önfejlesztő módszerek tanításával, nyitott kérdésekkel hozzájárulás lehessek azoknak akik szeretnének tenni magukért valamit, hogy harmónikusabb, boldogabb életet élhessenek, és rátaláljanak útjukra, a saját belső bölcsességükre, útmutatásaikra. 
 
Önfejelsztő coaching, blokkoldó, facilitáló alkalmakra online is van lehetőség, testkezelésekre, Bach virág eszenciák személyreszabott összeállítását személyesen vagy előzetes beszélgetés alapján akár postán is tudok küldeni :)
 
 
Elérhetőségeim: 
 
Email: horvathbobe.trening@gmail.com
06703426441
 
https://www.facebook.com/onismeretfejlesztes/
 
https://www.facebook.com/horvath.erzsebet.39
 
Skype: horvibobe
 

Amikor teszel önmagadért egy lépést az Univerzum kettőt tesz, támogatva téged a céljaid elérésében. Élj a lehetősségel és a judalmad önmagad megtalálása lesz!