Ki is vagyok? 

Horváth Erzsébet vagyok, önismeretfejlesztő tréner, energetikai testkezelő, coach, Bach virágterapeuta, kvantum információs gyógyítás tréner.

Saját élet tapasztalatok és másokkal való konzultációs alkalmak során az élet számos terülein felmerülő problémák, blokkok, elakadások, coaching beszélgetések nagyon sok rálátást adtak, ezzel gazdagítva a látásmódomat, sok felismerésre jutottam, amit ezen az oldalon szeretnék megosztani. 

Tanulva mindabból amit megtapasztaltam, pár éve megjelentettem egy könyvet, amelyben a saját életem, betegségem és öngyógyításom útját írtam meg. 

A célom az, hogy felismerő beszélgetésekkel, önfejlesztő módszerek tanításával, nyitott kérdésekkel hozzájárulás lehessek azoknak akik szeretnének tenni magukért valamit, hogy harmónikusabb, boldogabb életet élhessenek, és rátaláljanak útjukra, a saját belső bölcsességükre, útmutatásaikra. 

 
Önfejelsztő coaching, blokkoldó, konzultáció alkalmakra online is van lehetőség!
 
Elérhetőségeim: 
 
Email: pillango1977@gmail.com
 
Mobil : 0036703426441
 
https://www.facebook.com/onismeretfejlesztes/
 
https://www.facebook.com/horvath.erzsebet.39
 
Skype: horvibobe
 

Amikor teszel önmagadért egy lépést az Univerzum kettőt tesz, támogatva téged a céljaid elérésében. Élj a lehetősségel és a judalmad önmagad megtalálása lesz!