EGYÉNI ÖNISMERET FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁSOK!

 
Nem vagy híve a nagy csoportos tréningeknek? Inkább szeretnél egyénileg fejlődni, fejleszteni magad egyénre szabott foglalkozáson, rugalmas időbeosztással? A lakhelyeden nincs lehetőséged ilyen alkalmakon részt venni? Messze laksz, és nem tudsz személyesen eljönni? A távolság nem akadály! 
 
 
Öngyógyító, önfejlesztő, főleg gyakorlatorientált foglalkozásokat tartok különböző módszerek kombinációjával (többek között az általam kifejlesztett tiszta tudat technikával amelynek alapja a kvantumgyógyítás, tudatfejlesztés). A tréningen megtanulod, hogyan juthatsz el az önelfogadás, egészséges önbizalom, harmonia és könnyedség állapotába, hatékony, egyszerű technikákkal. Ezek csak akkor nem működnek ha nem használod őket! 
 
 
A foglalkozások személyre szabottak, témáidat, életterületeidet hozhatod és meg is beszélhetjük mi az amit fejleszthetünk, sürgős illetve fontos életterületeket amelyek hatással vannak az életünk minden részére. 
 
 
Az ülések időtartama 2 óra, melyre szeretettel várlak otthonomba, Budapesten, a 14-dik kerületben. Amennyiben vidéken élsz, vagy a világ bármelyik táján web-en keresztül is csatlakozhatsz a tréningen skype-on keresztül az otthonod kényelmében. 
 
Foglalkozás díja: 5000 ft/alkalom
 
Amennyiben előre lefoglalsz 3 vagy 5 alkalmat úgy a kedvezményes foglalkozás 4000 ft/alkalom. 
 
Rugalmas időpontok, kényelmes megoldások!
 
Számlázási igényeket előre kérem jelezni! 
 
Jelentkezés az alábbi elérhetőségeket: 
 
Horváth Böbe
 
Email: horvathbobe.trening@gmail.com
 
Tel: 06703426441
 
Skype elérhetőség: horvibobe
 
Közösségi elérhetőségek: 
 
https://www.facebook.com/horvath.erzsebet.39
 
https://www.facebook.com/onismeretfejlesztes/